CREAM RECORDS 

INOBLIDABLES


El Reportatge Nupcial

Si vosaltres trieu l'opció del preenllaç, el nostre treball començarà abans de la celebració de les noces, passarem un dia junts fent una sessió fotogràfica en exteriors, en els llocs que més us agradin platja, ciutat, muntanya... on us trobeu més còmodes o també us podem assessorar quant a altres localitzacions amb molt d'encant i que s'adaptin a la vostra personalitat.

El dia de l'enllaç aconseguirem que es converteixi en inoblidable, fotografiem totes les expressions de la celebració, moments inoblidables que no han de passar desapercebuts, imatges que en un futur et faran tornar a aquest mateix instant.

Us assessorarem en tot moment perquè vosaltres pugueu definir el vostre propi estil en l'àlbum. Fotografies divertides i naturals que mostren els vostres sentiments.. Tots els nostres treballs són diferents, perquè cada parella pot personalitzar el seu àlbum de noces (nombre de pàgines, efectes, fotos foses o rectes, àlbum innovador o més tradicional, etc), una vegada que tinguem la fotografies retocades us lliurem en un portafolio amb totes les imatges de l'enllaç perquè vosaltres seleccioneu les que més que us agraden. Finalment una vegada que tinguem el muntatge digital finalitzat us avisarem perquè pugueu veure'l abans de la seva impressió i maquetació.

A diferència d'altres fotògrafs nosaltres no utilitzem plantilles, vosaltres feu que cada àlbum sigui únic. En l'àlbum digital oferim enquadernació i empaginación gràfica professional amb una tecnologia d'impressió digital immillorable a més de tapes personalitzades (varietat en pell, metacrilat, simil-pell, cuir...)

Finalment no hem d'oblidar el termini de lliurament, ens comprometem a lliurar el vostre reportatge de noces en un termini de 3-4 mesos com a màxim. Per descomptat ens adaptem a les necessitats de cada parella, per a això podràs triar el tipus de reportatge sol cerimònia, cerimònia i celebració, preenllaç, postenllaç..

Et donem la posiblidad també que tinguis el teu reportatge nupcial en un suport digital i reduir així el cost, només has de cridar-nos dir-nos què necessites i ens adaptem a les teves necessitats, perquè el nostre únic objectiu és que puguis recordar tots els moments especials que hagis viscut.


Els Moments Pre-mamà

Els últims mesos d'embaràs són moments únics, especials i inoblidables... Crearem un espai càlid i amb imatges molt naturals; i si a més desitges sorprendre't a la teva parella, aquest és el regal perfecte. T'atreveixes?


Book - Estudis

Si ets model, treballes amb la teva imatge o simplement desitges tenir un book per a tu o sorprendre amb un regal molt especial a algú.. nosaltres t'oferim la possibilitat de realitzar les sessions en el nostre estudi professional o si ho prefereixes en exteriors.


Sessions Baby - Junior

Disposem d'un còmode estudi amb accessoris perquè els més petits es trobin com a casa, però si ho desitges també ens desplacem i realitzem l'estudi a la teva casa, per descomptat garantim totes les mesures de seguretat i higiene actuals per a la Covid19.


Publicitat per Empresas

Els serveis que oferim inclouen produccions en qualsevol zona de l'illa, així com en el nostre estudi fotogràfic; àmplia experiència en fotografia i vídeo publicitari realitzat per a diferents associacions, institucions oficials, hotels, empreses d'alimentació, transport, etc. A continuació alguns dels nostres clients per als quals hem treballat.

background